Burhan Ortaokulu

WEB https://burhanortaokulu.meb.k12.tr
Adres : KAHYALAR MAH. D400 BUL. NO 38 GAZİPAŞA / ANTALYA
VİZYON : Eğitim ve öğretimde önder ;gelişen teknolojiyi kullanan; geleceği sorgulayıp yaşama güvenle bakan; çağdaş uygarlık düzeyinde yeniliklere sahip ; örnek bir kurum olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitimin genel amaçları ve temel ilkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen; okullarımızla, bağlı birimlerimizle ve çevremizle bir bütünlük içinde çalışarak kaliteli hizmet veren; ; tüm paydaşların memnuniyetini kazanmış; eğitim öğretim faaliyetlerini mükemmelliyetçilik ilkesiyle sürekli geliştiren; bilgi toplumunun gerektirdiği nitelikte bireyler yetiştiren örnek bir kurum olmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TAM ÖĞRETİM
Saatler : Sabah 08.30´da başlayıp 15.10´ da biter.
Isınma : Klima
Servis : AYDINCIK, ÇALIPINAR, İNCEĞİZ VE ASARCIK BÖLGELERİNDEN TAŞIMALI ÖĞRENCİ GELMEKTEDİR.
Ulaşım : Şehir merkezinden Alanya´ ya eski yol üzerinden giden minibüsler okulun önünden geçmektedir. Öğretmenlerin tümü kendi araçlarıyla ya da arkadaşının aracıyla gelmektedir.
Yerleşim Yeri : Burhan İlköğretim Okulunu bünyesinde barındıran Beldemiz Antalya ili Gazipaşa ilçesine bağlı şirin bir yerleşim yeridir. Antalya - İçel karayolunun Alanya - Gazipaşa arasında, Gazipaşa´ya 6 km mesafede olan beldemiz, orta Torosların Akdeniz´e paralel uzandığı bölgede deniz ile kucak kucağadır. Delice çayı beldeyi iki eşit parçaya böler. Bu çayın taşıdığı alüvyonlar verimli tarım arazilerinin oluşmasına neden olmuştur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Antalya merkeze 180 km, Gazipaşa merkeze 6-7 km, Gazipaşa Hava Alanına 3km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : FUTBOL, FUTSAL, BOCCE, VOLEYBOL, MASA TENİSİ, BASKETBOL